Un şofer şi pasagera sa au tras o sperietură zdravănă, vineri, după ce maşina în care se aflau a căzut într-o râpă, pe drumul judeţean 764A, de pe raza staţiunii Stâna de Vale.

Din primele informaţii, maşina a derapat, iar şoferul a pierdut controlul. Autoturismul a ieşit în decor şi a luat-o la vale, oprindu-se câţiva metri mai jos, în nişte copaci, răsturnat pe o parte.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, în urma apelului la numărul 112, făcut în jurul orei 12.20, două echipaje din Beiuş s-au dus acolo.

Pompierii paramedici au scos cele două persoane din autoturism, în timp ce colegii lor din echipajul de stingere au decuplat bornele bateriei de la maşină şi s-au asigurat că nu va izbucni un incendiu. De asemenea, salvatorii i-au ajutat pe cei doi să-şi ia bunurile din autoturism.

"Din fericire, conducătorul auto şi pasagera nu au suferit răni care să impună transportul acestora la spital", a declarat maiorul Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Crişana.