O femeie de 42 de ani s-a ales cu piciorul rupt, în urma unui accident de circulaţie petrecut sâmbată, în jurul orei 14, după curba de la ieşirea din Tileagd spre Oradea.

"Un bărbat de 39 de ani din comuna Ţeţchea, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Aleşd – Oradea, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum cu carosabil umed. Conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei, a intrat pe sensul opus de circulaţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 38 de ani din comuna Săcădat", a declarat pentru BIHOREANUL comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Bihor.

În urma impactului, prima mașină, Mercedes, a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat pe marginea sensului opus de circulaţie, iar o femeie, pasageră în VW-ul lovit  s-a ales cu o fractură la picior.

"O femeie de 42 de ani din Săcădat, pasageră în cel de al doilea autoturism, a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital", a mai spus purtătorul de cuvânt.

Poliţiştii Compartimentului Rutier Aleşd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor accidentului rutier.