Şoferul unui BMW se poate considera norocos, după ce duminică seară, în timp ce conducea pe strada Matei Basarab, de lângă Parcul Bălcescu, a ieşit de pe şosea, s-a lovit de un copac şi s-a oprit pe aleea parcului din faţa Liceului Sportiv.

Tânărul s-a ales doar cu câteva zgârieturi şi le-a povestit poliţiştilor că a ajuns în această situaţie pentru că o altă maşină, care circula înaintea sa, a frânat brusc, iar el ar fi tras dreapta, ca să evite o tamponare. "Am derapat şi am dat cu spatele aici, în pom", a povestit şoferul.

În urma impactului, maşina a fost avariată, atât în partea din faţă, cât şi lateral, caroseria fiind îndoită, iar roata ruptă. "Cum am băgat 5.000 de euro în ea, mai pot băga 2.000", a bravat tânărul când prietenii i-au spus că pagubele sunt însemnate.

Aparatul etilotest a arătat că şoferul nu consumase băuturi alcoolice, însă a fost dus la sediul Poliţiei Rutiere, pentru declaraţii.

Din fericire, nimeni nu se afla pe alee în momentul producerii evenimentului rutier, deşi zona a fost intens populată, dat fiind că în Parcul Bălcescu orădenii au sărbătorit  ziua de 1 Mai cu mici, bere şi spectacole folclorice.