Un grav accident de circulație a avut loc duminică dimineață la ieșire din Salonta, spre localitatea Ciumeghiu. Din primele informații furnizate de Poliția Bihor, o persoană a murit pe loc, iar o altă victimă are nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit comisarului șef Alina Fărcuța, purtător de cuvânt al Poliției Bihor, accidentul de pe DN 79 a fost anunțat la ora 10.05 și au fost implicate două mașini.

„În urma accidentului rutier, o persoană a suferit leziuni care, din nefericire, au condus la decesul acesteia, la fața locului”, a declarat Fărcuța.

Victima decedată este o femeie în vârstă de 39 de ani, din județul Timiș, a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.


(sursa foto: ISU Crișana)

La sosirea salvatorilor, femeia era deja în stop cardio-respirator, a precizat și lt. col. Camelia Roșca, purtător de cuvânt al ISU Crișana. Pasageră într-una dintre mașini, ea a fost încarcerată în urma impactului și, din nefericire, nu a mai putut fi salvată. 

Potrivit ISU, cei doi șoferi au primit la rândul lor îngrijiri medicale de la salvatorii SMURD, iar unul dintre ei a fost transportat la spital în stare critică.

Mai bine de două ore, traficul rutier s-a desfășurat pe o singură bandă, alternativ, dirijat de polițiștii rutieri. La ora 12.20, Poliția Bihor a anunțat reluarea traficului pe ambele benzi.

„Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a mai spus Fărcuța.

Vom reveni cu amănunte, când vor fi disponibile.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!