Un bărbat în vârstă de 64 de ani a murit, luni, la prânz, după ce a intrat cu maşina într-un stâlp de pe marginea carosabilului, în localitatea Bucium din comuna Ceica.

Omul a rămas încarcerat în maşină până la sosirea echipajelor de intervenţie, care l-au găsit în stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat în zadar.

Autoaccidentare mortală

"Apelul 112 a fost la ora 12. Accidentul rutier s-a produs pe DN 76 în localitatea bihoreană Bucium. Este vorba despre o autoaccidentare. A fost implicat un singur autovechicul, care a acroşat un stâlp de pe marginea carosabilului", a precizat BIHOREANULUI comisarul-şef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Pompierii ISU au intervenit pentru descarcerarea şoferului, care era blocat în maşină, scoțând victima din autoturism prin decopertarea plafonului. "A fost găsit în stop cardio-respirator. Echipajele au încercat vreo două ore să-l resusciteze, fără succes. Avea multe traumatisme", a precizat dr. Hadrian Borcea, şeful UPU SMURD Bihor.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor care au dus la producerea accidentului.

UPDATE: A făcut o depăşire neregulamentară

Potrivit unui comunicat transmis ulterior de comisarul-şef Alina Dinu, victima este un bărbat din municipiul Oradea. Autoaccidentarea s-a produs după ce şoferul a făcut o depăşire neregulamentară.

"Luni, 15 aprilie a.c., în jurul orei 11.50, un bărbat de 64 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 76, în localitatea bihoreană Bucium, pe direcția Oradea - Beiuș, a efectuat o depășire neregulamentară, a pierdut controlul asupra direcției, a intrat în coliziune cu un autoturism parcat în afara părții carosabile, iar apoi a ricoșat într-un stâlp", a precizat reprezentanta IPJ Bihor.