Un tânăr în vârstă de 24 de ani din Călățea și-a pierdut viața, în noaptea de marți spre miercuri, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a izbit violent de un autotren.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Bihor, comisar-șef Alina Fărcuța, accidentul a fost anunțat la 112 la ora 02.42 și s-a produs pe DN 1, în afara localității Săcădat, „în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări”.

„Din păcate, în urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit leziuni care i-au provocat decesul, la fața locului”, a anunțat reprezentanta Poliției.

Traficul rutier pe respectivul tronson de drum a fost blocat circa trei ore și deviat prin localitatea Săcădat, revenind la normal la ora 05.55.

„Polițiștii rutieri efectuează cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier. Persoana decedată avea 24 de ani și era din localitatea Călățea, județul Bihor”, a mai precizat Alina Fărcuța.

UPDATE: Concluziile polițiștilor

Cercetările făcute de polițiști la fața locului arată că tragedia s-a produs după ce tânărul șofer a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat frontal într-un TIR.

Detalii, în articolul: „Poliția Bihor, despre accidentul mortal de pe DN 1: tânărul șofer a intrat frontal în TIR

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!