Şoferul unui autoturism Hyundai, un bihorean în vârstă de 44 de ani, a murit, în zorii zilei de miercuri, după ce a intrat cu maşina într-un copac, pe DN 76, între Băile Felix şi Hidişelu de Jos.

Potrivit comisarului şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, accidentul s-a produs în jurul orei 5.25. 

"Un bărbat de 44 de ani din Hidişelul de Jos, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe DN 76, pe direcţia de deplasare Oradea - Hidişelu de Jos, a părăsit partea carosabilă în partea dreaptă şi a lovit frontal un copac de pe marginea carosabilului. Din nefericire, în urma impactului, conducătorul autoturismului a decedat", a declarat Alina Fărcuţa pentru BIHOREANUL.

Circulaţia nu a fost blocată în zonă.

Circumstanţele şi cauzele exacte ale accidentului urmează să fie stabilite în urma anchetei continuate de poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene.

La faţa locului au intervenit două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea,cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă şi spumă, respectiv cu un echipaj de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

"În momentul sosirii la locul producerii accidentului, echipajul de pompieri militari paramedici a evacuat şoferul autoturismului rămas captiv între fiarele contorsionate ale autovehiculului, predându-l echipajului medical, care a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare", arată ISU.