Un bărbat de 56 de ani din Polonia şi-a pierdut viaţa în noaptea de miercuri spre joi în urma unui grav accident petrecut pe DN1, în afara localităţii Sântion.

După ce a oprit TIR-ul pe care-l conducea pe marginea carosabilului, bărbatul s-a angajat în traversarea nelegală a drumului, într-o zonă cu parapeţi despărţitori.

El a fost lovit de un autoturism Volkswagen care circula regulamentar.

"Miercuri, 11 decembrie, la ora 22.25, pe DN1, în afara localităţii bihorene Sântion, un tânăr de 23 de ani din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, pe direcţia Borş – Oradea, pe banda a doua de circulaţie, a accidentat un bărbat de 56 de ani din Polonia, care se angajase neregulamentar în traversarea drumului public, prin loc nepermis şi fără să se asigure, din partea stângă a direcţiei sale de deplasare", a precizat la solicitarea BIHOREANULUI comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

În urma accidentului rutier, "bărbatul de 56 de ani a suferit multiple leziuni, în urma cărora a decedat în cursul nopţii de joi, 12 decembrie, în spitalul în care fusese internat pentru îngrijiri medicale", a mai precizat Fărcuţa.

Este vorba de Spitalul Judeţean din Oradea. Poliţiştii rutieri bihoreni continuă cercetările în acest caz.