Scene îngrozitoare, miercuri dimineaţă, în jurul orei 10.20, pe strada Uzinelor, la intersecţia cu Calea Borşului. O femeie a fost pur şi simplu strivită de un TIR şi n-a mai avut nicio şansă să supravieţuiască.

Potrivit subcomisarului Alina Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei bihorene, şoferul unei autoutilitare cu semiremorcă, un tânăr de 30 de ani din Livada de Bihor, se oprise pentru a acorda prioritate de trecere unor pietoni, însă la pornirea de pe loc a acroşat-o pe femeia de 79 de ani. Acesta se angajase să treacă strada prin partea dreaptă a TIR-ului, însă, cel mai probabil, şoferul nu a observat-o.

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Poliţiei, dar şi unul de Terapie Intensivă Mobilă aparţinând SMURD. "Victima a avut leziuni incompatibile cu viaţa. Practic, a fost strivită în partea superioară a corpului", a declarat pentru BIHOREANUL dr. Hadrian Borcea, şeful UPU-SMURD.

Urmele de sânge şi rămăşiţele din corpul femeii rămase pe asfalt la locul accidentului arată că impactul a fost unul puternic.

Şoferul a mai acroşat şi o a doua femeie, care a suferit leziuni aparent minore, fiind totuşi transportată la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean. Circulaţia rutieră în zonă a fost îngreunată mai bine de o oră.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte ale accidentului.