Un grav accident de circulaţie s-a petrecut, vineri seară, pe DN 1, în localitatea bihoreană Borod. O femeie a murit după ce a încercat să traverseze şoseaua printr-un loc nepermis şi a fost lovită din plin de şoferul unui autoturism marca Opel, înmatriculat în Bihor. Bărbatul are 57 de ani şi este din Aleşd.

Trafic îngreunat

Potrivit comisarului Alina Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei Bihor, accidentul s-a petrecut în jurul orei 17.51. "Un pieton a fost acroşat de un autoturism şi, din păcate, în urma accidentului, femeia a suferit leziuni care i-au provocat decesul", a declarat Dinu pentru BIHOREANUL.

Echipaje de poliţişti se află la faţa locului şi fac cercetări, pentru a stabili în ce circumstanţe s-a petrecut accidentul.

Traficul rutier a fost îngreunat, până s-a desfăşurat alternativ pe o bandă de circulaţie. La ora 19.50, circulaţia rutieră pe DN 1 a fost reluată.

UPDATE: Pe riscul ei

Cercetările făcute de poliţişti la locul accidentului au confirmat că de vină pentru accident a fost femeia care a murit, o septuagenară din Borod.

"La ora 17.51, pe DN 1, în localitatea Borod, un bărbat de 57 de ani din Aleşd, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Cluj - Oradea, a accidentat mortal o femeie de 72 de ani din Borod, care s-a angajat în traversarea carosabilului prin loc nepermis şi fără să se asigure", a declarat Dinu, pentru BIHOREANUL.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările, pentru a stabili toate detaliile accidentului.