Accident mortal, sâmbătă în jurul prânzului, pe DN 79, la ieșirea din Oradea spre Salonta, la aproximativ 500 de metri după Aeroport. O Dacie 1300 s-a lovit de un TIR, iar o persoană a decedat.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN79 (E671) Oradea – Arad, la ieşirea din municipiul Oradea către Salonta, judeţul Bihor, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un tir şi un autoturism. În urma impactului, o persoană a decedat”, arată un mesaj postat de Centrul Infotrafic din Poliția Română.

Circulația este complet blocată în zonă, pe ambele sensuri de mers, cozile de mașini întinzându-se pe kilometri.

UPDATE, ora 12.30.

Comisarul șef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, a declarat BIHOREANULUI că evenimentul rutier a fost anunțat prin numărul de urgență 112 la ora 11.40. Persoana decedată este șoferul din Dacie.

„Accidentul rutier s-a produs pe DN 79, la ieșirea din municipiul Oradea înspre Nojorid. În accident sunt implicate un autoturism și un TIR. Din nefericire, conducătorul autoturismului a suferit leziuni care i-au provocat decesul la fața locului. În acest moment traficul este blocat pe ambele sensuri, și este deviat pe ruta Livada - Sânnicolau - Sântandrei. Rugăm conducătorii auto să respecte inicațiile polițiștilor rutieri aflați la fața locului, atât pentru cercetarea cauzelor producerii accidentului, cât și pentru dirijarea traficului”, a declarat Dinu.

Foto: Facebook / Grupul Infotrafic Bihor / Daniel Litvin

UPDATE, ora 12.50:

Șoferul Daciei era singur în mașină. Nu sunt clare circumstanțele evenimentului rutier, însă, potrivit declarațiilor unor martori, din câte se pare, șoferul Daciei a intrat pe contrasens, șoferul TIR-ului a tras cât a putut dreapta, spre șanț, dar cele două mașini s-au lovit.

Traficul este în continuare blocat pe ambele sensuri.

Foto: Facebook / Grupul Infotrafic Bihor / Daniel Litvin

UPDATE, ora 13.30:

Potrivit Alinei Dinu, traficul a fost reluat pe un singur fir și se circulă alternativ, pe fiecare sens de mers.

UPDATE, ora 14.20:

Traficul a fost reluat. Pe ambele sensuri de mers se circulă normal, a precizat Alina Dinu.

UPDATE, ora 14.50:

Poliția a făcut publice rezultatul cercetărilor făcute la fața locului. 

Citiți articolul „Cauza accidentului de pe DN 79: Un orădean a intrat pe contrasens. Imagini de la locul accidentului (FOTO / VIDEO)”