Un bihorean în vârstă de 66 de ani din comuna Avram Iancu a murit, joi seară, în jurul orei 20.10, după ce a fost lovit de o autoutilitară pe DN 79.

Conform unui comunicat transmis vineri de Poliţia Bihor, victima se deplasa pe marginea drumului când a fost acroşat de maşină, în afara localităţii Avram Iancu.

"Un bărbat de 49 de ani, din comuna Vladimirescu, judeţul Arad, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcţia Oradea - Arad, a accidentat un bărbat de 66 de ani, din comuna Avram Iancu, care se deplasa pe carosabil, în aceeaşi direcţie. În urma accidentului rutier, victima a suferit leziuni care i-au provocat decesul", arată comunicatul.

Surse din Poliţie susţin că, doar cu câteva minute înainte de accident, şoferul unui autoturism a sunat la 112 ca să semnaleze faptul că un bărbat îmbrăcat în negru şi într-o stare vădită de ebrietate circula pe mijlocul carosabilului, într-o zonă cu vizibilitate foarte redusă.

Din nefericire, echipajul care a pornit spre locul în care se afla bărbatul nu a mai putut face nimic. Până ca polițiștii să ajungă la bărbat, acesta a fost lovit de camion. 

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.