Un bărbat în vârstă de 28 de ani din Bihor a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică pe Autostrada A11 Arad-Oradea, în apropierea municipiului Arad. Aflat la volanul unui TIR, tânărul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat peste glisiera mediană a şoselei. 

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în cursul nopţii, pe autostrada A11 Arad-Oradea, pe breteaua de ieşire către DN7, la kilometrul 2+800 de metri, în apropierea municipiului Arad, judeţul Arad, conducătorul unui autotren a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat peste glisiera mediană. Impactul s-a soldat cu decesul şoferului", se arată într-o informare a Poliţiei. 

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că la volan se afla un bărbat de 28 de ani din Bihor. Potrivit portalului Romania24.ro, accidentul s-a petrecut în urma efectuării unui viraj pentru ieşirea de pe autostradă.

După accident, tirul a fost semnalizat corespunzător şi s-a circulat pe prima bandă în zona respectivă, în ambele direcţii.