Un accident grav s-a petrecut joi după amiaza pe Drumul Național 76, în județul Bihor. În accident au fost implicate două autoturisme, iar șoferul uneia dintre mașini a rămas încarcerat, potrivit Poliției Române.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 76, kilometrul 172, localitatea Hidișelu de Jos, județul Bihor, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autovehicule, care au intrat în coliziune frontală. În urma impactului a rezultat o victimă, care în prezent este încarcerată. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers”, se arată pe site-ul Poliției Române.

Imaginile surprinse de martori indică faptul că impactul a fost unul puternic, iar mașinile au fost grav avariate. Din aceleași imagini reiese că impactul a fost frontal. 

Traficul în acea zonă a DN76 era complet blocat și în jurul orei 16, conform comisarului-șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor. Potrivit reprezentantei Poliției Bihor, accidentul a fost semnalat printr-un apel la 112 la ora 15. Polițiștii bihoreni fac cercetări la fața locului. 

(Sursa foto: grupul de Facebook INFO TRAFIC BIHOR & ORADEA - Adrian Vid)

UPDATE: Doi răniți. Unul a fost dus la spital

ISU Crișana a transmis joi după amiaza o informare referitoare la acest accident, precizând că „inspectoratul a mobilizat de urgență două echipaje de pompieri militari din cadrul Gărzii 1 Mai, cu o autospecială de primă intervenție şi ambulanţa SMURD a subunității, echipajul de descarcerare grea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ)”.

Șoferul uneia dintre mașini a fost descarcerat și dus la spital în „cod galben”, fiind conștient. Un alt bărbat a fost la rândul lui rănit, însă a refuzat transportul la spital.  

„Echipajul de descarcerare a acționat pentru evacuarea șoferului rămas captiv în autoturismul avariat, iar pompierii militari paramedici, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și echipajele SAJ au procedat la evaluarea și la acordarea îngrijirilor necesare celor două persoane adulte rănite în urma accidentului. Una dintre victime a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea”, se arată în informarea semnată de sergent major Alina Butaci, purtător de cuvânt al ISU Crișana.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!