Două persoane au fost rănite, vineri în jurul prânzului, după ce un autoturism Volkswagen a intrat sub un TIR pe DN 1, pe Şoseaua Borşului.

Deocamdată nu sunt clare împrejurările producerii accidentului.

Potrivit poliţiştilor, evenimentul a fost anunţat prin 112 la ora 12.42. "Accidentul rutier s-a produs pe DN 1, la ieşirea din Oradea, sunt implicate un autoturism şi un camion, iar poliţiştii rutieri sunt la faţa locului, pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor", a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, a declarat pentru BIHOREANUL că două persoane au fost rănite. Este vorba despre o fetiţă în vârstă de 8 ani şi de un tânăr de 21 de ani, ambii din maşina mică.

"Sunt două persoane rănite, în cod galben medical, care au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Județean. La faţa locului, pentru evaluare şi acordarea îngrijirilor medicale au fost mobilizate echipajele de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea şi de prim ajutor calificat al Detaşamentului 2. Cel din urmă nu a fost nevoit să intervină, însă, persoanele rănite ieşind pe picioarele lor din maşină", a precizat Roşca.

La ora transmiterii acestei știri, în zonă se circulă pe fiecare sens, pe câte o bandă.