Un orădean în vârstă de 40 de ani a murit, joi dimineaţă, după ce Audiul pe care îl conducea a intrat pe liniile de tramvai, iar apoi s-a oprit într-un stâlp.

Accidentul s-a petrecut pe Şoseaua Borşului, în zona Master, în jurul orei 9.30.

Bărbatul circula pe banda 1, când a pierdut controlul volanului, a intrat peste şinele de tramvai şi s-a oprit într-un stâlp amplasat între linii.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei, accidentul s-a petrecut "pe fondul vitezei excesive în zona de limitare a vitezei de deplasare la 70 km/h şi a unei manevre imprudente".

Impactul a fost devastator. Maşina s-a făcut pulbere, i-a sărit motorul, iar piese de din ea au fost proiectate peste tot în jur. Şoferul a murit pe loc.

"SMURD a intervenit cu un echipaj de descarcerare şi unul de Terapie Intensivă Mobilă. Era o singură persoană în maşină, şoferul, care era încarcerat. Suferise politraumatisme şi era în stop cardio respirator. După ce a fost descarcerat, s-a încercat resuscritarea lui timp de aproximativ 50 de minute, dar fără reuşită", a declarat BIHOREANULUI dr. Beres Zsolt, coordonatorul SMURD.