Două mașini au fost implicate într-un accident rutier miercuri seara pe bulevardul Dimitrie Cantemir din Oradea, la intersecția cu strada Lugojului. La fața locului, trei persoane au fost investigate medical, dar doar una va fi transportată la spital, fiind rănită ușor, potrivit primelor informații.

Apelul prin care a fost semnalată producerea accidentului rutier a fost înregistrat cu câteva minute înainte de ora 21, a precizat comisarul-șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor. „Trei persoane au fost investigate medical la fața locului, iar una va fi transportată la spital”, a mai arătat reprezentanta Poliției Bihor.

Printre pasagerii implicați s-a numărat și un copil, care nu a fost rănit. 

Imaginile de la fața locului arată că impactul dintre cele două autoturisme a fost puternic, unul dintre ele fiind grav avariat. Mașina aparține restaurantului Marty din zonă și era folosită pentru livrări. 

Traficul rutier pe sensul dinspre centrul Oradiei spre cartierul Nufărul a fost deviat, în urma producerii accidentului. Polițiștii vor face cercetări pentru a afla cauzele. 

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!