Accident, miercuri seară, în jurul orei 23, în sensul giratoriu de la intersecţia Bulevardului Decebal cu Calea Aradului. Aflat la volanul unei dubiţe, un şofer nu a reuşit să iasă din intersecţie şi a nimerit direct într-un stâlp.

"Un conducător auto în vârstă de aproximativ 27 ani, în timp ce conducea o autoutilitară pe Bulevardul Decebal, ajungând în sensul giratoriu, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un stâlp de iluminat public din interiorul sensului giratoriu", a precizat inspectorul Sorin Indrieş, care a coordonat cercetările la faţa locului.

Din impact, parbrizul şi partea din faţă a  maşinii au fost avariate, iar şoferul a fost rănit uşor. Un echipaj i-a acordat primul ajutor şi l-a transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean, pentru îngrijiri.

Bărbatul urcase băut bine la volan şi nici nu avea permis de conducere.  De altfel, lângă maşina pe care o condusese se afla o doză plină cu bere.

"Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,05 mg per litru alcool pur în aerul expirat, iar din verificările efectuate până în prezent, se pare că nu ar poseda permis de conducere", a mai precizat Indrieş.

Poliţiştii continuă ancheta în acest caz, pentru a lămuri împrejurările exacte ale evenimentului rutier.