Polițiștii au fost chemați sâmbătă seara la un accident petrecut pe Bulevardul Decebal din Oradea, în care au fost implicate două autoturisme, un BMW și un Audi.

„Apelul 112 a fost înregistrat la ora 19.17. Au fost implicate două autoturisme. O persoană a fost rănită aparent ușor”, a precizat la solicitarea BIHOREANULUI comisarul șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Unul dintre șoferi a fugit de la fața locului, a confirmat reprezentanta IPJ Bihor. Este vorba despre șoferul de BMW.

Persoana rănită este șoferul Audi-ului, care a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar apoi a fost transportat la spital.

(foto: Paul Lelea / BIHOREANUL)

Autoturismul marca BMW circula din aceeași direcție ca și Audi-ul, pe care l-a lovit din spate, după cum arată și imaginile surprinse de BIHOREANUL la fața locului. Impactul între cele două mașini a fost puternic, cea de-a doua fiind proiectată peste liniile de tramvai, pe sens opus.

(foto: Paul Lelea / BIHOREANUL)

De asemenea, primele cercetări arată că o a treia mașină a fost de asemenea lovită în urma impactului dintre BMW și Audi. 

Potrivit reprezentantei IPJ Bihor, în jurul orei 20, calea de rulare a tramvaielor era blocată de cele două autoturisme. Totodată, traficul rutier era deviat pe străzile Roșiorilor și Brâncoveanu. 

(foto: Paul Lelea / BIHOREANUL)

Polițiștii rutieri efectuează cercetări în această cauză. 

UPDATE:

Ulterior, șoferul BMW-ului s-a întors la locul accidentului. „Conducătorul respectiv s-a întors la fața locului. Urmează să fie testat pentru a se stabili dacă a consumat alcool sau droguri”, a precizat comisarul-șef Alina Fărcuța.

UPDATE 2: A fost reținut 

Șoferul BMW-ului a fost reținut de polițiști, după ce aceștia au descoperit că acesta, un tânăr de 20 de ani din Oradea, a urcat la volan băut și drogat! Citește detalii, aici!

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!