Calea Clujului a fost marţi la prânz scena unui accident între un Peugeot 206 şi un Renault Scenic. Accidentul s-a petrecut la intrarea în benzinăria Rompetrol.

"Conducătorul autoturismului Peugeot circula dinspre direcţia străzii Dragoş Vodă spre localitatea Oşorhei. Ajungând în dreptul staţiei de carburanţi Rompetrol nu s-a asigurat corespunzător când a virat la stânga, nu a acordat prioritate de dreapta, intrând în coliziune cu un autoturism Renault, care circula regulamentar dinspre Oşorhei", a declarat la faţa locului inspectorul Alin Gherman, de la Poliţia Rutieră.

În urma coliziuni au fost rănite trei persoane. Şoferul şi pasagera autoturismului Peugeot au suferit leziuni multiple, iar soţia şoferului maşinii Renault o fractură la picior. În Renault se afla şi copilul celor doi în vârstă de 8 luni. Tatăl bebeluşului a declarat că micuţul nu a fost rănit, însă a fost transportat la spital pentru investigaţii. De altfel, potrivit martorilor, niciunul dintre cei implicaţi nu a fost grav rănit.

"În urma accidentului patru persoane au fost transportate Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean şi se află în investigaţii", a declarat dr. Adriana Bălan, de la SMURD.

Timp de aproximativ jumătate de oră, circulaţia pe Calea Clujului în acea zonă a fost îngreunată.