O persoană a ajuns la spital, marţi seară, după ce maşina în care se afla a ajuns într-un şanţ, pe Calea Sântandreiului, chiar aproape de ferma Penitenciarului din Oradea.

Evenimentul rutier, anunțat la 112 la ora 19.28, a avut loc pe sensul de mers dinspre Oradea spre Sântandrei.

„Accidentul s-a produs pe Calea Sântandreiului din municipiul Oradea, imediat după trecerea la nivel cu calea ferată. Este o autoaccidentare, a fost implicat un singur autoturism, care a părăsit partea carosabilă şi a lovit un stâlp electric", a declarat BIHOREANULUI comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Potrivit acesteia, un pasager din autoturism a fost transportat la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale, fiind "aparent rănit uşor".

La ora publicării acestei ştiri, traficul în zonă este dirijat de poliţişti rutieri aflaţi în teren, care urmează să efectueze cercetări pentru stabilirea concretă a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

La fața locului au fost prezenți inclusiv pompieri și echipaje SMURD.

UPDATE: Victima nu a rămas internată în spital

Victima nu a rămas internată în spital.

Potrivit comisarului șef Alina Fărcuța, până la urmă, evenimentul rutier a fost înregistrat în evidențele Poliției Bihor ca o simplă tamponare, deci fără victime.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!