Un tânăr de 31 de ani din Oradea s-a ales cu dosar penal, după ce, în noaptea de duminică spre luni, a urcat beat la volan şi a intrat în parapeţi pe şoseaua de Centură a Oradiei, pe strada Ovid Densuşianu.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Bihor, evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 1.35, după ce şoferul "nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum".

"Astfel, la intersecţia sensului giratoriu cu strada Cazaban, a pierdut controlul asupra direcţiei, iar autoturismul condus de acesta a lovit parapetul metalic din partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare. În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital", arată comunicatul.

Mașina a fost serios avariată.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, poliţiştii constatând că acesta prezenta o concentraţie alcoolică de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"Conducătorului autoturismului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului", mai arată comunicatul poliţiei.