Circulaţia pe şoseaua de centură, pe strada Ovid Densuşianu, este îngreunată miercuri dimineaţă, de mai bine de 10 ore, după ce un TIR cu numere de Polonia s-a răsturnat şi s-a oprit de-a curmezişul pe şosea, ocupând două dintre benzile de pe sensul de mers spre Calea Sântandreiului.

Automarfarul era încărcat cu carne congelată şi venea dinspre vama Borş, când, în jurul orei 5, probabil din cauza oboselii şoferului, a nimerit într-un cap de pod, şi s-a răsturnat, în zona restaurantului Emerald.

În urma impactului, rezervorul s-a spart, o parte din combustibil scurgându-se pe şosea. O autospecială a intervenit cu apă şi spunmă, însă nu a existat pericol de explozie.
Totodată, şoferul a scăpat ca prin urechile acului, nefiind rănit.

"În continuare circulaţia în zonă este îngreunată. Avem acolo poliţiştii rutieri, care dirijează circulaţia, până se degajează carosabilul", a precizat BIHOREANULUI subcomisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Cel mai probabil va mai dura, însă, o vreme până când traficul în zonă va reveni la normal, deoarece încărcătura trebuie mutată într-un alt TIR, iar mai apoi autotrenul accidentat va trebui ridicat de pe carosabil, cu macarale.

UPDATE:

Circulaţia în zonă a revenit la normal după mai bine de 10 ore.