O tânără de aproximativ 14 ani, conform spuselor unor martori, a fost lovită vineri seară, în jurul orei 17.50, pe trecerea de pietoni ce desparte cele două sensuri de circulaţie de pe şoseaua de centură în zona sensului giratoriu dintre strada Italiană şi strada Uzinelor. Din fericire, pentru că şoferul Opelului nu avea viteză, urmările accidentului au fost uşoare.

"Fata nu avea sângerări şi a fost dusă la Spitalul Judeţean de echipajul Ambulanţei, în stare de conştienţă", a declarat pentru BIHOREANUL unul dintre poliţiştii Serviciului Rutier sosiţi la faţa locului.

Şoferul Opelului, un orădean de circa 35 de ani, a susţinut că nu avea viteză. "Veneam de la lucru, de pe Uzinelor, şi am făcut dreapta s-o iau spre podul Densuşianu. M-am trezit cu fata pe capotă", a spus bărbatul, arătând spre maşina al cărei parbriz era spart.

Omul a fost testat cu etilotestul, care a confirmat că nu consumase băuturi alcoolice, dar pentru că nu a acordat prioritate şi a lovit un pieton chiar pe trecere, permisul îi va fi suspendat şi, în plus, pe numele său va fi întocmit un dosar penal.