O femeie şi pasagerul ei au ajuns la spital, în urma unui accident rutier petrecut joi la prânz, la intersecţia străzilor Calea Clujului cu Gutenberg, chiar în dreptul fabricii Plastor.

Şoferiţa conducea un autoturism Lada dinspre centrul oraşului şi voia să intre pe strada Gutenberg, iar celălalt şofer, care conducea un Volkswagen Sharan, venea din partea opusă, de pe Calea Clujului.

"Un tânăr de 31 de ani nu a respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului (situat înainte de intersecţia cu strada Gutenberg) şi a pătruns în intersecţie. Aici a intrat în colizine cu un alt autoturism, condus de o femeie de 54 de ani care, în momentul în care a vrut să vireze la stânga, nu a acordat prioritate autoturismului ce venea pe Calea Clujului", a precizat BIHOREANULUI comisarul şef Ioana Indrieş, de la Biroul de presă al Poliţiei.

În urma impactului, ambele maşini au fost serios avariate: autoturismul Lada a fost lovit în partea dreaptă, s-a întors pe şosea şi s-a oprit cu faţa spre oraş, iar Sharan-ul şi-a distrus partea din faţă, după ce a dat jos un indicator şi s-a oprit în gardul unui imobil, pe care l-a dărâmat.

"Din accident a rezultat rănirea uşoară a femeii şi a unui pasager aflat în maşina acesteia, care au fost transportaţi la spital", a mai precizat Ioana Indrieş.