Un accident în care au fost implicate două autoturisme, un Citroen şi un Volkswagen, a avut loc, miercuri seară, în jurul orei 17, pe Bulevardul Decebal, lângă magazinul Livella.

Vina i-a aparţinut şoferului Citroen-ului, care, virând la stânga de pe bulevard pe strada Iuliu Maniu, i-a tăiat calea Volkswagen-ului ce circula dinspre Grădina Zoologică spre biserica Emanuel. "Am virat spre strada Iuliu Maniu şi nu mi-am dat seama că maşina cealaltă este atât de aproape", a declarat şoferul. 

De asemenea, conducătorul Volkswagen-ului, un tânăr care a obţinut carnetul de conducere de puţin timp şi avea pe maşină semnul specific începătorilor, a explicat că n-a mai avut cum să evite impactul.

În accident a fost rănit uşor un copil de 9 ani, aflat în Citroen. Un echipaj SMURD a intervenit, pentru a-i acorda micuţului prim-ajutor, iar apoi l-a transportat la spital, pentru verificări amănunţite.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier vor stabili circumstanţele în care s-a petrecut accidentul, precum şi sancţiunile care se impun. Cert este că, în urma impactului, ambele maşini vor avea nevoie de reparaţii serioase.

Din cauza acestui accident, traficul rutier în zonă, oricum aglomerat datorită pelerinajului la cimitir de Ziua Morţilor, s-a desfăşurat şi mai dificil, iar pe ambele sensuri ale bulevardului s-au format cozi de maşini.