O femeie în vârstă 28 de ani, din comuna Chişlaz, a produs marţi dimineaţă, în jurul orei 9, un accident care, prin consecinţele sale, a îngreunat circulaţia în întregul oraş mai bine de 30 de minute.

Aflată la volanul unui Matiz de culoare roşie, înmatriculat în Bihor, cu care se deplasa pe Podul Densuşianu în direcţia Ioşia Nord, femeii i s-a făcut rău, iar în capătul dinspre Bulevardul Dacia al podului a atins un TIR care circula regulamentar în sens opus, după care a lovit un Opel Zafira, şifonându-i caroserie pe toată partea stângă, de la aripa din faţă până la cea din spate, apoi a izbit frontal un Audi, în care s-a şi oprit.

Conform spuselor martorilor oculari şi poliţiştilor, femeia era inconştientă, fiind transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean.

Deoarece poliţiştii au fost obligaţi să facă măsurători, coloana de maşini care se deplasau dinspre Calea Sântandreiului spre Rogerius, Borş şi Episcopia a fost obligată să oprească, iar cele care circulau din celălalt sens, spre Ioşia Nord, au fost deviate pe Bulevardul Dacia şi apoi prin centrul oraşului, timp de aproximativ 30 de minute.