Traficul rutier pe DN 1 a fost îngreunat, joi dimineaţă, la ieşirea din Oradea şi în Oşorhei, din cauza unui accident petrecut în zonă. Mai precis, pe tronsonul de drum între municipiu şi comuna vecină.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 9. Două maşini, un Ford înmatriculat în Bihor şi un Fiat cu numere de Italia, s-au lovit, iar în urma impactului, Fordul a ajuns de-a curmezişul pe banda de circulaţie, iar Fiatul s-a oprit aproape în şanţ. La momentul transmiterii acestei ştiri, poliţiştii bihoreni încă făceau cercetări la faţa locului, astfel că dinamica accidentului este necunoscută.

Cert este că în urma impactului a rezultat şi o victimă. Şoferul Fiatului a fost rănit la umăr şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, oferite de un echipaj al Ambulanţei.

El nu a fost însă transportat la spital, drept urmare evenimentul a fost înregistrat de poliţişti ca o simplă tamponare. Se pare că de vină ar fi fost şoferul maşinii cu numere de Italia, care nu a păstrat o distanţă corespunzătoare de maşina din faţa sa şi, când şoferul Fordului a frânat, Fiatul l-a lovit în spate.

Atât pentru că accidentul a blocat un sens de mers, cât şi pentru că au fost necesare măsurători specifice, pe ambele sensuri ale DN 1 s-au format coloane kilometrice de maşini.