Un accident rutier a avut loc vineri, în jurul orei 14.30, pe DN 1, înainte de fosta fabrică Coca-Cola, pe raza comunei Săcădat. 

Din primele informații, în accident ar fi fost rănite 3 persoane, dintre care două au rămas încarcerate.

„O persoană s-a autoevacuat din vehicul, iar două persoane sunt încarcerate. Toate victimele sunt conștiente”, a declarat Alina Butaci, ofițer de presă în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana, pentru BIHOREANUL.

Potrivit Poliției Bihor, accidentul a fost anunțat la 112 la ora 14.38. „Este vorba de un accident rutier petrecut pe DN 1, între localitățile Oșorhei și Tileagd, în care a fost implicat un singur autoturism”, a declarat Alin Laza, de la IPJ Bihor. 

Din câte se pare, șoferul mașinii ar fi pierdut controlul și a ieșit cu mașina în decor, ajungând într-un șanț de pe marginea carosabilului. 

Cele trei victime ale accidentului urmează să fie transportate la spital.

La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare ale ISU Crișana, SMURD și Ambulanța Bihor, precum și echipaje de Poliție.

Conform aplicațiilor de trafic, circulația rutieră în zonă este îngreunată încă de la ieșire din Oșorhei, spre Aleșd.

„Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene urmează să efectueze cercetările la fața locului, pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul”, a mai declarat Laza.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!