Traficul pe DN 1 în localitatea bihoreană Gheghie este îngreunat, marți după amiază, în urma unui accident produs între un autoturism, un microbuz și un autotren. Două persoane au fost rănite.

Potrivit comisarului șef Alina Fărcuța, purtător de cuvânt al Poliției Bihor, evenimentul a fost anunțat prin 112 la ora 13.41.

„În localitatea bihoreană Gheghie, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate trei vehicule, respectiv un autoturism, un microbuz și un autotren. În urma accidentului rutier, două persoane au fost rănite, aparent ușor. Acestora li se acordă îngrijiri medicale la fața locului, urmând să fie transportate la spital, pentru investigații”, a precizat Fărcuța.

Potrivit acesteia, la ora publicării acestei știri, traficul în zona accidentului se desfășoară alternativ, pe un singur sens, dirijat de polițiști.

„Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a mai arătat reprezentanta Poliției Bihor.

UPDATE, ora 15.10: Eveniment fără victime

Până la urmă nicio persoană nu a rămas internată, astfel că în evidențele Poliției Bihor, accidentul a fost încadrat ca o simplă tamponare.

„Evenimentul rutier de la Gheghie a rămas tamponare”, a transmis Alina Fărcuța.

Încă se circulă alternativ, pe un sens, până va fi scos autotrenul în afara carosabilului, a mai spus reprezentanta Poliției.

Vom reveni cu informații atunci când vor fi disponibile

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!