Un bihorean din Drăgăneşti a fost internat la Spitalul Judeţean din Oradea, după ce mașina pe care o conducea, Seat Leon, s-a oprit cu roţile în sus pe marginea drumului. Accidentul s-a produs duminică dimineaţă, în jurul orei 5.45, pe DN 76, în Beiuş.

"Un bărbat în vârstă de 50 de ani din localitatea bihoreană Drăgăneşti, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, pe acostament", a explicat BIHOREANULUI comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Bărbatul s-a ales că răni multiple şi a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalului Judeţean.

"Pacientul este în stare gravă, dar stabilă, şi a rămas internat la secţia de Chirurgie. A suferit un traumatism cranio cerebral, un traumatism toracic cu fractură de stern, fracturi costale cu contuzie pulmonară şi fracturi vertebrale, dar fără afectarea măduvei spinării", a precizat dr. Dacian Juca, purtătorul de cuvânt al UPU şi SMURD Bihor.

Poliţiştii bihoreni continuă cercetările în acest caz, pentru a lămuri toate aspectele care au dus la producerea accidentului.