Un tânăr în vârstă de 28 de ani a ajuns sâmbătă la spital cu răni serioase, iar fratele său, cu un an mai mic, a scăpat uşor, după ce maşina în care erau, un Ford Fiesta, a fost izbită în plin de şoferul unui Golf care nu a acordat prioritate, pe DN 76, în capătul cartierului Nufărul.

"Accidentul s-a petrecut în jurul orei 12.40. Un bărbat de 58 de ani, din comuna Ţeţchea, în timp ce conducea un autoturism (Golful  – n.r) pe un drum în lucru, nu a acordat prioritate de trecere la intrarea pe drumul principal. Astfel a fost acroşat de un autoturism condus de un orădean de 61 de ani", a explicat BIHOREANULUI purtătorul de cuvânt al Poliţiei, subcomisarul Alina Dinu.

În urma impactului, doi tineri din Lunca, un bărbat de 28 de ani şi fratele său cu un an mai mic, au fost răniţi şi transportaţi la Unitatea de Primire a Spitalului Judeţean, pentru investigaţii.

Potrivit dr. Beres Zsolt, purtătorul de cuvânt al UPU – SMURD Oradea, mezinul s-a ales doar cu excoriaţii la tibie, în vreme ce fratele său are un traumatism cranio cerebral minor şi o fractură la umăr, pentru care va trebui operat. Viaţa lui nu este pusă însă în pericol, a precizat medicul.

Polţiştii au demarat cercetări în urma cărora se va stabili concret împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.