Trei persoane au fost rănite în urma unui accident bizar petrecut vineri după amiază pe DN 76. Un TIR a lovit din spate un autoturism, a intrat pe contrasens şi a acroşat un microbuz de familie, pe care l-a "împins" într-un cap de pod.

"Un autotren care circula dinspre Hidişelul de Jos înspre Hidişelul de Sus a acroşat din spate un autoturism. Din impact, autotrenul a ricoşat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un microbuz care circula din sens opus, iar în urma celui de-al doilea acroşaj, microbuzul a lovit un cap de pod", a explicat vineri seară pentru BIHOREANUL subcomisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Trei persoane, toate din microbuz (foto), au fost duse la spital pentru îngrijiri. Din fericire, rănile suferite de acestea nu sunt grave şi este puţin probabil că vor rămâne internate.

Din cauza impactului, timp de aproximativ 15 minute, circulaţia în zonă s-a desfăşurat alternativ, pe o singură bandă. Potrivit unor martori, coada de maşini s-a întins până la ieşirea din Băile Felix spre Oradea.