Două persoane au fost rănite, duminică seară, în urma unui accident produs pe DN 79, lângă Salonta. În accident au fost implicate trei persoane. Un bărbat a fost transportat la spital în stare gravă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana al județului Bihor, lt. col. Camelia Roșca, cele trei persoane se aflau într-o autoutilitară. Mașina a intrat într-un parapet de pe marginea drumului, în jurul orei 22.

„Echipajele SMURD au evaluat persoanele implicate în accident și au acordat îngrijirile care se impuneau celor două persoane rănite, din care un bărbat, aflat în stare gravă, a fost transportat ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Bihor, iar cealaltă victimă asistată, care prezenta răni ușoare, a refuzat transportul la spital”, se arată într-un comunicat.

Pentru salvarea victimelor, ISU a trimis la fața locului pompierii Detașamentului Salonta, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și autospeciala SMURD de intervenție a medicului de urgență.

Echipajul de stingere a acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor la locul producerii accidentului, a mai precizat ISU.

UPDATE: Accidentul a fost provocat de un șofer beat și fără permis

Detalii, în articolul „Poliția Bihor: Șoferul care a provocat accidentul de lângă Salonta era și beat, și fără permis de conducere!

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!