Accident fatal, marţi seară, pe DN 79 Oradea - Arad. O persoană a murit carbonizată, la intersecţia cu drumul judeţean ce duce spre Homorog.

"Am fost sesizaţi, în jurul orei 20.10, despre producerea unui accident rutier urmat de incendiu, martorii afirmând că nu au văzut nicio persoană ieşind din maşina cuprinsă de flăcări", a precizat pentru BIHOREANUL căpitanul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana - Bihor.

La faţa locului au fost mobilizate echipajele Detaşamentele de Pompieri Salonta, care au acţionat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, echipajul de prim ajutor calificat din cadrul aceluiaşi detaşament şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

"Incendiul a fost lichidat în jurul 20.35, în interiorul autovehicolului fiind găsit trupul carbonizat al unei persoane", a mai declarat Camelia Roşca.

Deocamdată nu se ştie dacă în maşină mai era cineva şi nu se cunosc nici împrejurările exacte în care s-a petrecut evenimentul.

Potrivit subcomisarului Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor, un echipaj al Poliţiei Rutiere face, la ora publicării acestei ştiri, cercetări la faţa locului pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

"Din primele informaţii, în accident a fost implicat un singur autovehicul, care se pare că a intrat în coliziune cu un cap de pod", a precizat Alina Dinu. Din impact, maşina s-a rostogolit pe câmpul din apropiere.

Poliţiştii au identificat victima, în persoana unui tânăr în vârstă de 19 ani din Salonta.