Accident rutier, luni, pe DN1 în judeţul Bihor: O autocisternă a ieşit în afara carosabilului şi a izbit gardul unei case. Şoferul a primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Accidentul a fost sesizat la numărul unic de urgenţă 112 la ora 15.19. AlesdOnline.ro publică imagini de la locul accidentului petrecut în localitatea Gheghie din comuna Auşeu, în care se poate vedea că autocisterna a lăsat pagube în urma ei. 

A fost vorba, se pare, de o autoaccidentare, după ce şoferul autocisternei a pierdut controlul asupra direcţiei. 

Nu au existat, din fericire, alte victime. Se pare că cisterna nu era încărcată.

„La faţa locului s-au deplasat pompierii militari de la subunitatea din Aleşd, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. A fost implicată doar o autocisternă, care a intrat în poarta şi gardul unei case. Şoferul acesteia a primit îngrijiri medicale la faţa locului, dar nu a fost necesară transportarea sa la spital", a declarat, pentru BIHOREANUL, sergentul-major Alina Butaci, de la biroul de comunicare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

Cum evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime care să necesite internarea în spital, acesta a fost încadrat de poliţiştii rutieri drept o tamponare.

(sursa foto: AlesdOnline.ro)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!