Un bărbat a avut nevoie de îngrijri medicale şi a fost dus la spital, luni, după ce maşina pe care o conducea a fost implicată într-un accident pe DN1 în Bihor.

În circumstanțe care nu se cunosc deocamdată, autoturismul Dacia Duster a intrat în coliziune cu un TIR și a ajuns să lovească frontal un cap de pod, după cum arată o fotografie surprinsă de un trecător, care a publicat-o pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Bihor. În aceeași imagine se poate vedea că autoturismul a fost grav avariat.

Evenimentul rutier a fost semnalat Poliţiei Bihor prin numărul unic de urgenţă 112 la ora 16.27.

„Accidentul s-a petrecut pe DN1, la ieşirea din localitatea bihoreană Oşorhei către Fughiu. Conducătorul autoturismului a suferit leziuni aparent uşoare și a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare", a declarat, pentru BIHOREANUL, agentul şef de poliţie Alin Laza, ofiţer de presă în cadrul Poliţei Bihor.

Timp de câteva zeci de minute traficul în zonă a fost îngreunat.

UPDATE
A rămas tamponare 

Potrivit ofițerului de presă din cadrul Poliției Bihor, agentul șef Alin Laza, șoferul autoturismului Dacia Duster nu a rămas internat în spital. Astfel, polițiștii rutieri au catalogat incidentul drept o tamponare și nu efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a petrecut.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!