Două autoturisme au intrat în coliziune sâmbătă dimineaţa pe DN19 în Bihor, la intrarea în Roşiori dinspre Satu Nou. Traficul este oprit în zonă, informează Centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Poliției Române. 

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN19 (E671) Oradea – Satu Mare, la kilometrul kilometrul 23 (intrarea în localitatea Roșiori dinspre Satu Nou, în județul Bihor), a avut loc o coliziune între două autoturisme. În urma impactului, patru persoane au fost rănite. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri", se arată pe portalul Poliţiei Române. 

UPDATE: 

Comisarul-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, a precizat, la solicitarea BIHOREANULUI că apelul la numărul unic 112 a fost înregistrat la ora 10.15. 

"În accident au fost implicate două autoturisme. Trei persoane au fost transportate la spital pentru investigaţii. Drumul a fost blocat o perioadă scurtă de timp, circa 20 de minute", a precizat reprezentanta IPJ Bihor, adăugând că poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

UPDATE 2:

După finalizarea cercetărilor la faţa locului, poliţiştii bihoreni au ajuns la concluzia că accidentul s-a produs după ce un orădean, aflat la volanul unei autoutilitare Dacia, a frânat pentru a acorda prioritate unei ambulanţe, dar a pierdut controlul asupra maşinii. Astfel, a intrat pe sensul opus şi a lovit un Daewoo. 

Până la urmă, 4 persoane au ajuns la spital, însă, din fericire, cu răni uşoare.