Traficul pe DN 19B în Bihor a fost îngreunat, luni dimineață, după ce un microbuz s-a răsturnat între localitățile Sărsig și Poclușa de Barcău.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC al Poliței Române, un microbuz s-a răsturnat pe o parte, în afara părții carosabile, „în urma accidentului șase persoane necesitând îngrijiri medicale la fața locului”.

Accidentul s-a produs înainte de ora 7, iar pentru o perioadă traficul s-a desfășurat dirijat, pe un fir.

UPDATE ora 9: 5 persoane la spital

Comisarul șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, a precizat pentru Bihoreanul că apelul prin 112 a fost înregistrat la ora 6.24 și este vorba despre o autoaccidentare, fiind implicat doar microbuzul în eveniment.

„Cinci persoane au fost transportate la spital, pentru investigații medicale, aparent rănite ușor”, a mai precizat Alina Fărcuța.

Aceasta a mai precizat că o scurtă perioadă de timp în zonă s-a circulat alternativ, dar la ora 9, traficul se desfășura în condiții normale.

Polițiștii rutieri fac cercetări la fața locului pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier.

UPDATE, ora 9.15: Majoritatea victimelor sunt rănite ușor

Majoritatea victimelor sunt rănite ușor, iar la prima vedere, viața lor nu este în pericol iminent, după cum a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Crișana Bihor.

„Echipajele de pompieri militari paramedici și echipajul SAJ au evaluat persoanele implicate în accident și le-au acordat îngrijirile de care se impuneau, cinci dintre acestea fiind transportate ulterior la spital (patru bărbați în cod verde medical, cu răni ușoare și un bărbat în cod galben medical)”, precizează ISU.

La fața locului au fost mobilizate trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Marghita și Gărzii de Pompieri Sălard, cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și cu două ambulanțe SMURD tip B2, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!