Două autoturisme au ajuns în șanțurile de pe marginea DN76, în localitatea Grădinari, după un impact petrecut luni dimineața pe șoseaua națională, în circumstanțe încă nelămurite.

În urma accidentului rutier, trei persoane au fost transportate de echipajele medicale la spital. 

Apelul 112 prin care a fost semnalat faptul că s-a petrecut un accident pe DN76 în Bihor a fost înregistrat la ora 08.13.

„Accidentul s-a petrecut pe DN76 în localitatea Grădinari. Au fost implicate două autoturisme, ambele ieșind în afara carosabilului”, a precizat comisarul-șef Alina Fărcuța, purtătoarea de cuvânt a IPJ Bihor. 

UPDATE: Un bărbat în stare foarte gravă

Trei victime au fost transportate la spital, două dintre ele la Unitatea de Primire a Urgențelor din Oradea, iar cea de-a treia, cu răni ușoare, la spitalul din Beiuș.

„A fost un accident cu trei victime. Un bărbat este în stare foarte gravă, cu traumatism cranian sever, iar un alt bărbat are răni de gravitate medie, suferind un traumatism toracic, încă în investigație. A treia persoană a suferit contuziii la nivelul membrelor și a fost dusă la spitalul din Beiuș”, a precizat dr. Hadrian Borcea, șeful UPU SMURD Bihor, la solicitarea BIHOREANULUI.


sursa foto: Facebook / INFO TRAFIC BIHOR & ORADEA

Pentru mai bine de o oră, traficul a fost restricționat în zonă, circulându-se alternativ pe o bandă. Traficul a fost reluat în condiții normale pe DN76 în acea zonă la ora 09.40. 

Polițiștii Biroului Rutier Beiuș continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cum anume s-a petrecut accidentul. 


sursa foto: Facebook / INFO TRAFIC BIHOR & ORADEA

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!