Accident rutier, marţi în prima parte a zilei, în judeţul Bihor, mai precis pe raza localităţii Petrileni. În accident au fost implicate o autoutilitară ce transporta înghețată și un TIR.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 76 Oradea - Deva, localitatea Petrileni, judeţul Bihor, s-a produs un accident în care au fost implicate două autovehicule. În urma coliziunii, o persoană a fost rănită (n.r. - și este) investigată medical. Traficul rutier este blocat”, a transmis, la ora 11.15, Poliția Română.

Traficul în zonă a fost reluat pe un singur fir, alternativ, în jurul orei 12. 

Accidentul s-a soldat cu trei victime, potrivit dr. Hadrian Borcea, șeful UPU SMURD Bihor.

„Au fost trei victime în urma accidentului. Una este în stare mai gravă, cu traumatism cranian și facial, aflată în drum spre Unitatea de Primire Urgențe (n.r. - a Spitalului Județean din Oradea). Celelalte două victime au avut leziuni minore și au fost duse la spitalul din Beiuș”, a precizat la solicitarea BIHOREANULUI dr. Borcea.

În imaginile surprinse la fața locului se vede cum autoutilitara a fost zdrobită în accident.

UPDATE:

IPJ Bihor a făcut primele precizări despre circumstanțele producerii accidentului. Șoferul autoutilitarei a intrat pe contrasens și apoi în coliziune cu TIR-ul.

"Marţi, 5 aprilie a.c., la ora 10.55, pe D.N. 76, în localitatea bihoreană Petrileni, un bărbat de 41 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcţia Oradea – Deva, în împrejurări ce urmează să fie stabilite din cercetări, a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a intrat în coliziune cu un autotractor cu semiremorcă, condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 50 de ani, din Oradea", se arată într-o informare transmisă de IPJ Bihor.

Citește mai mult, aici: Cum s-a petrecut accidentul de pe DN76 din Petrileni

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!