Un camion încărcat cu butelii și o autoutilitară au fost implicate vineri după prânz într-un accident care s-a petrecut pe DN76, între Băile Felix și Hidișel.

„Vineri, 17 noiembrie a.c., la ora 13.16, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, prin Sistemul Unic 112, cu privire la producerea, pe DN 76 - E79, pe ruta Băile Felix - Hidișel, a unui accident rutier între 2 autoutilitare, dintre care una încărcată cu butelii goale și pline deopotrivă”, a precizat sergent major Alina Butaci, de la ISU Crișana.

Au fost trimise la fața locului trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea și Gărzii 1 Mai, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare grea, precum și două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. 

„Ajunși la locul producerii accidentului, pompierii militari au acționat pentru descarcerarea șoferului rămas captiv în autoutilitara avariată. Ambii șoferi sunt conștienți și li se acordă îngrijiri medicale la fața locului”, a mai transmis reprezentanta ISU. 

Despre incident, Poliția Bihor a precizat, la rându-i, că impactul s-a produs între un camion care transporta butelii și o autoutilitară. „Din primele date disponibile, buteliile transportate ar fi goale. Momentan, traficul rutier se desfășoară pe o bandă, alternativ, dirijat de polițiștii rutieri prezenți la fața locului”, a transmis comisar-șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor. 

Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.


Sursa video: ISU Bihor

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!