Traficul pe DN79 a fost blocat, miercuri dimineaţă, în urma unui accident petrecut la ieşirea din Gepiu spre Oradea.

"Ora apelului prin numărul de urgenţe 112 a fost 7.37. Sunt implicate două autoturisme, iar trei persoane acuză dureri şi li se acordă primul ajutor la faţa locului de către personalul medical. Deocamdată, pentru scurt timp, traficul rutier este blocat. Va fi deblocat în curând şi se va circula pe un sens alternativ", a declarat BIHOREANULUI comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Deocamdată nu sunt clare împrejurările producerii evenimentului rutier. Poliţiştii sunt la faţa locului pentru cercetări.

Potrivit informaţiilor disponibile pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. BIHOR, cele două maşini implicate sunt un BMW și un Opel. În zonă s-au format cozi de maşini.

UPDATE ora 8.45:

Potrivit comisarului șef Alina Fărcuța, traficul a fost reluat pe un singur sens și se circulă alternativ.

UPDATE, ora 10: O victimă încarcerată

Un comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana anunță că la fața locului au fost mobilizate trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea, care au intervenit cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă de tip B2, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

„Ajunse la locul producerii accidentului, echipajul de descarcerare a acționat  pentru evacuarea unei persoane rămase captivă într-unul din cele două autoturisme avariate, iar pompieri militari paramedici, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și echipajul Serviciului de Ambulanță Județean au procedat la acordarea îngrijirilor necesare celor trei persoane rănite în urma accidentului (persoana încarcerată prezentând contuzii și traumatisme -cod galben medical, iar celelalte două victime prezentând răni ușoare- cod verde medical)”, arată comunicatul ISU.

ISU a transmis și imagini de la locul intervenției, precizând că toate cele trei victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea, pentru îngrijiri și investigații suplimentare.

Deși inițial s-a vehiculat informația că în accident este implicat un autoturism Opel, până la urmă informația nu s-a confirmat. Impactul s-a produs între un BMW și un Volkswagen Passat.

Vom reveni cu amănunte atunci când vor fi disponibile.