Un tânăr de 20 de ani din comuna bihoreană Tileagd se află în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean Oradea, după ce joi dimineaţă, în jurul orei 7.35, a provocat un accident rutier pe drumul european 60, în afara localităţii Oşorhei.

"Bărbatul, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în Bihor, în timp ce efectua o depăşire neregulamentară a mai multor autoturisme, a derapat şi apoi a intrat în coliziune cu o autoutilitară înmatriculată în Bihor şi condusă regulamentar de un orădean de 40 de ani", a declarat, joi, pentru BIHOREANUL, Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Tânărul de 20 de ani a suferit răni grave, drept urmare a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Oradea. "Este internat pe secţia de Terapie Intensivă, în stare gravă. Are un traumatism cranian şi unul toracic, este în comă, asistat respirator", a precizat dr. Hadrian Borcea, şeful UPU-SMURD.

Conducătorul autoutilitarei a fost rănit uşor, astfel că nu a fost transportat la spital. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a petrecut accidentul.