Un Ford Galaxy şi un Volkswagen Sharan au fost avariate, iar doi tineri, soţ şi soţie, aflaţi în cea de-a doua maşină, au fost răniţi uşor, într-un accident petrecut sâmbătă la prânz pe bulevardul Magheru, la intersecţia cu Parcul Traian.

"Un autoturism înmatriculat în Bihor (n.r. Ford Galaxy), condus de un orădean de 33 de ani, a trecut pe culoarea roşie a semaforului electric, unde s-a tamponat cu un alt autoturism (n.r WV Sharan), înmatriculat tot în Bihor, condus regulamentar de către un alt orădean, de 29 de ani", a explicat inspectorul Mihai Adrian Sabău, de la Poliţia Rutieră, cel care a făcut cercetările la faţa locului.

În urma impactului, Volkswagenul s-a răsturnat, iar ocupanţii acestuia au fost transportaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean, unde medicii le-au făcut investigaţii mai amănunţite.

Potrivit dr. Hadrian Borcea, şeful UPU şi SMURD, cei doi soţi nu au suferit răni grave, femeia, în vârstă de aproximativ 30 de ani, având o contuzie la şold, iar soţul ei a suferit un traumatism cranian minor.

Inspectorul Sabău a mai precizat că în maşina celor doi se afla şi un copil mic, dar care nu a fost rănit. "Nimeni nu a rămas internat", a mai spus poliţistul.