Accident, joi seară, pe strada Războieni din Oradea. Un tânăr în vârstă de 31 de ani a fost lovit chiar pe trecerea de pietoni de şoferiţa unui autoturism Toyota care nu i-a acordat prioritate.

"La ora 20.30, o femeie de 27 de ani din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor. Astfel a acroşat un bărbat de 31 de ani din Oradea, care se angajase în traversarea carosabilului pe marcajul pietonal", a precizat vineri dimineaţă pentru BIHOREANUL agentul principal Ioana Lascău, de la Biroul de presă al Poliţiei.

În urma impactului, tânărul a fost rănit uşor, în zona capului, primind îngrijiri medicale de la un echipaj al SMURD şi a fost transportat la spital pentru investigaţii.

Pe de altă parte, un alt pieton a fost rănit tot joi, în jurul orei 16.57, tot de o şoferiţă de Toyota, la intersecţia străzilor Panait Cerna cu Dimitrie Cantemir. "O femeie de 43 de ani din Oradea, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, la punerea acestuia în mişcare a acroşat un bărbat de 82 de ani din Oradea, care se angajase în traversarea carosabilului, pe la colţul intersecţiei, fără să se asigure. În urma accidentului, victima a suferit leziuni uşoare", a mai precizat Ioana Lascău.

Poliţiştii continuă cercetările în ambele cazuri pentru a stabili circumstanţele producerii evenimentelor rutiere.