Accident pe strada Primăriei din Oradea. O femeie însărcinată în luna a opta a fost transportată rănită la spital, după ce taxiul în care era s-a răsturnat.

"Din primele informaţii, este vorba despre un accident în care au fost implicate trei autoturisme. Două dintre ele au intrat în coliziune, unul dintre acestea s-a răsturnat şi l-a lovit pe un al treilea, parcat pe marginea drumului", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Iniţial nu au fost clare împrejurările în care s-a produs evenimentul, unii spunând că taxiul ar fi intrat într-o depăşire şi ar fi acroşat un autoturism.

Cercetările făcute de poliţişti la faţa locului au indicat, însă, o cu totul altă variantă: impactul s-a produs după ce şoferiţa unui Citroen care circula pe banda 1, pe strada Primăriei, nu s-a asigurat la un viraj şi a izbit în plin taxiul, Dacia Logan, care mergea pe banda 2. Impactul a fost violent, taxiul fiind proiectat într-un BMW parcat şi s-a oprit răsturnat pe o parte.

"La ora 16.40, la intersecţia străzii Primăriei cu I.L. Caragiale din Oradea, o femeie de 53 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism (Citroen - n.r.), nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei spre stânga. Astfel, a acroşat un alt autoturism (taxiul - n.r.), condus de un bărbat 28 de ani, din comuna Copăcel, care circula pe banda a doua pe strada Primăriei. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism s-a răsturnat pe partea carosabilă şi a acroşat un alt autoturism care staţiona", a explicat comisarul Alina Dinu.

Taxiul circula sub cupola City Taxi, iar femeia rănită, în vârstă de 39 de ani, era pasager. Aceasta a fost transportată de un echipaj SMURD la Spitalul Judeţean, pentru investigaţii.

"Pacienta are contuzie de coloană cervicală, contuzie toracică, iar într-o primă fază copilul pare a fi în regulă. Victima este investigată, în prezent, la Unitatea de Primire a Urgenţelor", a precizat dr. Alexandru Mateoc, purtător de cuvânt al UPU şi SMURD Oradea.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările în caz.