O tânără orădeancă în vârstă de 24 de ani a scăpat cu răni uşoare după ce maşina în care se afla ca pasageră a fost izbită în plin de autoturismul unui taximetrist de 25 de ani care nu a acordat prioritate şi a intrat în intersecţie fără să se asigure, băut fiind.

Potrivit unui comunicat transmis luni de Poliţia Bihor, accidentul s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 21.40, la intersecţia aleii Posada cu strada Transilvaniei din Oradea.

Taximetristul, despre care BIHOREANUL a aflat că se numeşte Ioan Bubela, are 25 de ani, este orădean şi conducea o maşină sub cupola Hello Taxi, nu a respectat semnificaţia indicatoarelor rutiere "Cedează Trecerea" şi "Obligatoriu la dreapta" şi a intrat în plin într-o maşină condusă, pe drumul prioritar, de un orădean de 26 de ani.

În urma impactului, o tânără de 24 de ani din Oradea, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni uşoare.

Echipajul Poliţiei Rutiere chemat la locul faptei a constatat că şoferul de taxi urcase în maşină bine "afumat".

"În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că B.I.M, conducătorul primului autoturism, prezenta o concentraţie alcoolică de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar cercetările în cauză continuă", arată comunicatul Poliţiei.