Accident mortal, miercuri după amiaza, pe DN1 Huedin – Oradea, mai precis pe raza localităţii Morlaca din judeţul Cluj. O fetiţă de 6 ani şi doi adulţi şi-au pierdut viaţa după un impact între un TIR şi un autoturism.

Potrivit reprezentanţilor ISU Cluj, citaţi de site-ul Ziua de Cluj, pompierii au găsit la fața locului două persoane adulte încarcerate, care prezentau traumatisme incompatibile cu viața.

În afara autoturismului erau doi copii, dintre care o fetiță de 6 ani prezenta traumatisme incompatibile cu viața, fără posibilitatea de aplicare a manevrelor de resuscitare. Un băiat de 10 ani, stabil hemodinamic, a fost consultat la fața locului și a fost transportat la spital de către un echipaj al Ambulanţei, notează aceeaşi sursă. 

Accidentul a avut loc în jurul orei 18.00. La fața locului s-a deplasat și un elicopter SMURD.

În evenimentul rutier a fost implicat un ansamblu de vehicule și un autoturism. Autoturismul care se deplasa în direcția Cluj-Napoca a intrat în coliziune cu un camion care circula din sensul opus. Impactul s-a petrecut într-o zonă marcată cu linie continuă, arată imaginile de la faţa locului. 

Traficul în acea zonă a fost blocat miercuri după amiaza.  

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs tragicul eveniment.

UPDATE: 

Potrivit site-ului stiridecluj.ro, şoferul ansamblului auto (TIR) este un bărbat în vârstă de 46 de ani din Aleşd (Bihor). 

Autoturismul era condus de un bărbat de 29 de ani. În interior se aflau alți trei pasageri, o femeie de 30 de ani și doi minori de circa 6, respectiv 10 ani. Persoanele din autoturism erau din Republica Moldova. Doar băiatul de 10 ani a supravieţuit impactului, fiind transportat la o unitate medicală.