O femeie în vârstă de 52 de ani şi-a pierdut viaţa, marţi, după ce maşina în care era pasageră a fost implicată într-un accident rutier grav pe DN1 Oradea - Cluj. Autoturismul în care se afla a intrat într-un TIR, condus de un bărbat din Bihor.

Potrivit informaţiilor transmise de Poliţia Cluj, accidentul rutier s-a petrecut pe DN1, în apropierea localităţii clujene Dumbrava, într-o curbă deosebit de periculoasă, în jurul orei 17.50.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie, de pompieri cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi două de la Serviciul de Ambulanţă, care au găsit un TIR şi un autoturism, ambele avariate în urma impactului.

În autoturism rămăsese încarcerată o femeie, care era în stare de inconştienţă.

„S-a acţionat imediat cu echipamentele speciale pentru asigurarea accesului salvatorilor şi pentru a extrage femeia din autoturism. S-a constatat că aceasta era în stop cardio-respirator şi s-au început imediat manevrele de resuscitare de către echipajul SMURD, iar ulterior au fost continuate de către echipajul SAJ. Din nefericire, manevrele de resuscitare nu au putut readuce funcţiile vitale ale femeii”, a informat ISU Cluj.

(foto: ISU Crișana)

Medicii au acordat primul ajutor şi şoferului de la volanul automarfarului, cu domiciliul în Bihor, care a fost transportat ulterior la spital.

Poliția Cluj a transmis că șoferul autoturismului a pierdut controlul asupra direcției și a lovit TIR-ul.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat, de 54 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un autoturism pe direcţia Oradea spre Cluj-Napoca, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu ansamblul de vehicule, condus de un bărbat, de 52 de ani, din judeţul Bihor”, a transmis IPJ Cluj, potrivit presei clujene.

(foto: ISU Crișana)

Şoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest la faţa locului, rezultatul fiind negativ. Din cauza rănilor suferite, şoferul autoturismului nu a putut fi testat la faţa locului.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!